Airconditionservice

Hvorfor servicerer vi airconditionanlæg?
Alle aircondition- og klimaanlæg taber kølemidlet med tiden, så køleevnen bliver nedsat. Et regelmæssigt eftersyn og service hos GKV giver optimal holdbarhed og køleeffekt. Brug ikke pengene på dyre reparationer af aircondition- eller klimaanlæg, men forebyg og vedligehold i stedet med vores airconditionservice. 
 
Aircondition om vinteren 
Husk at aircondition- eller klimaanlæg også skal bruges om vinteren, selv om det umidelbart virker tosset at tænde aircondition anlæget når det nu er koldt uden for. For det første er det glimrende til at afdugge ruderne med, og samtidig er det med til at vedligeholde anlæget så det ikke bliver utæt.

Et aircontition- og klimaanlæg består af mange rør og slanger der er samlet med o-rings pakninger. I systemet er der kompressorolie der løber med rundt i hele systemet når det kører, dermed smørres pakningerne og udtører ikke. Det er normalt at sådanne anlæg bliver utætte efter en vinter uden brug, de udtørrede pakninger kan ikke holde tæt og kølemidlet render lige så stille ud.

Når du får efterset og serviceret anlæget sørger vi for at der bliver påfyldt ret mængde olie og sporemiddel. Dermed kan en eventuel utæthed senere sporres via uv lys, det letter fejlfindingen.

Husk at det sagtens er muligt at holde varme i bilen selv om airconditionanlæget er tændt.
 
Vil tilbyder
Vi tilbyder et lille og et stort airconditionservice.
 
Aircondition service
Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg, incl. kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.
 
Aircondition service +
(Inkl. pollenfilter)
Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg, incl. pollenfilter, kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.
 
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
GKV AUTO er en del af GKV ApS / Gråsten Karosseriværksted og alle fakturaer og tilbud udstedes af GKV ApS. | CVR: 32363938